Direct naar content

Ga in gesprek over werkdruk met de aanpak InBalans

CoachingToolWerkdruk
aanpak InBalans

Als zorgprofessional ben je dagelijks bezig met de beste zorg voor cliënten. Dit brengt best een grote verantwoordelijk met zich mee. Des te belangrijker is het dat je ook goed voor jezelf zorgt. Besteed aandacht aan je werk-privébalans en verlaag je werkdruk. De aanpak InBalans helpt je hierbij.

Ga in gesprek over uitdagingen

InBalans is een bewezen effectieve aanpak die je helpt gezond te blijven werken en een goede werk-privé balans te behouden. Hier komen meerdere aspecten bij kijken. De eerste stap is dat je de ruimte krijgt en voelt om met collega´s en jouw werkgever in gesprek te gaan over werkdruk en balans. Daarbij zoek je zelf naar oplossingen voor uitdagingen. Hierin word je begeleid door professionals van IZZ en Inhealth om tot positieve en blijvende resultaten te komen.

“Door InBalans hebben we mooi kunnen omschrijven wie we zijn, waar we voor staan en waar onze grenzen liggen. Inmiddels is InBalans bij ons echt een werkwoord geworden.” – Claudia Conjarts van Mondriaan (Zuid-Limburg)

Laat je inspireren

In de afgelopen jaren zijn er meerdere InBalans-trajecten bij Reinier van Arkel en Mondriaan uitgerold. Dit om de ervaren werkdruk binnen teams te verlagen. En met resultaat! Wil je weten wat de eerdere deelnemers van hun deelname aan InBalans vinden? Lees het praktijkverhaal van Renier van Arkel en van Mondriaan.

“InBalans zorgt voor houvast om met elkaar in gesprek te blijven, ook met betrokkenheid van de bestuurders.” – Tim Briaire van Reinier van Arkel (Noord-Brabant)

Doe mee met InBalans

Wil jij vitaal en met plezier blijven werken? Dat betekent zonder hoge werkdruk en met een goede werk-privébalans. Breng jouw werkgever op de hoogte van de aanpak InBalans! Heb je een vragen hierover? Neem contact met ons op door te mailen naar info@oofggz.nl.