Direct naar content

Financieel advies over loopbaankeuzes

CoachingLoopbaan
Financieel advies over loopbaankeuzes

Hoe zie jij je loopbaan de komende jaren voor je? Misschien kriebelt het om naar een nieuwe functie te groeien, ga je binnenkort met zwangerschapsverlof of denk je eraan om vervroegd met pensioen te gaan. Welke loopbaankeuze je ook neemt; het heeft invloed op je financiële situatie. Wij helpen je de gevolgen van mogelijke loopbaankeuzes inzichtelijk te maken met een gratis, persoonlijk adviesgesprek. Pak deze kans en neem de touwtjes in handen als het gaat om jouw loopbaan.

Tal van loopbaankeuzes mogelijk

Je staat zelf aan het roer van jouw loopbaan. Er zijn allerlei opties mogelijk. Denk aan de Regeling Vervroegd Uittreden, het Generatiepact, het Balansbudget, de mogelijkheid om speciaal verlof op te nemen, en de keuze om meer of minder te gaan werken. Maar hoe beïnvloeden deze keuzes en regelingen je financiële situatie? Kun je na je pensioen nog steeds dezelfde levensstijl behouden? Ben je financieel klaar om minder te gaan werken? Tijdens het financieel adviesgesprek krijg je antwoord op jouw vragen.

Inzicht in financiële gevolgen

Met zoveel loopbaankeuzes is het verstandig om je goed te laten informeren voordat je een keuze maakt. Vraag daarom gratis het financieel adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek breng je samen met een financieel coach van Prikkl je persoonlijke situatie in kaart. Je krijgt antwoord op vragen en een helder beeld van de financiële gevolgen van eventuele loopbaankeuzes. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over jouw toekomst!

Meld je aan en neem de regie

Wil jij de regie nemen over je loopbaan door je goed te laten informeren? Meld je aan voor het gratis financieel adviesgesprek en maak een bewuste loopbaankeuze. Aanmelden kan eenvoudig via de knop hieronder. Prikkl neemt daarna contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

Meld je aan

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op via info@oofggz.nl. Bekijk ook de voorwaarden en het aanmeldproces voor meer informatie.

Sterk in je Werk

Heb jij loopbaanvragen? Schakel dan de gratis loopbaancoach in van Sterk in je Werk.

CoachingLoopbaan
Lees verder