Direct naar content

Cao ggz 2021-2024

Publicatie
Cao ggz 2021-2024

Hoe zit het met de afspraken om de werk- en roosterdruk te verlagen? En welke regelingen zijn er om vitaliteit en werk-privébalans te bevorderen? In de cao ggz 2021-2024 staan diverse afspraken om vitaal, veilig en met plezier in de ggz te werken.

Meer informatie over regelingen

De cao ggz 2021-2024 bevat nieuwe mogelijkheden om ervoor te zorgen dat iedereen vitaal, veilig en met plezier kan blijven werken in de ggz. In de cao staan ook veel afspraken en regelingen die zich richten op het welzijn en werkplezier van medewerkers.

Bekijk de cao ggz

 

Bekijk de bijbehorende salaristabellen

Meer informatie

Heb jij vragen over de cao ggz 2021-2024? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@oofggz.nl. Dit geldt ook voor de app CAO GGZ. Zie jij kansen om de app te verbeteren of aan te vullen met nuttige tools? Wij horen graag jouw suggesties!

Wil je de cao-afspraken altijd bij de hand hebben? Download dan de app CAO GGZ voor iOS of Android.

Sectoranalyse

Hoe toekomstbestendig is het werken in de ggz? Kunnen zorgprofessionals tot aan hun pensioen vitaal, veilig en met plezier blijven werken?

Publicatie
Lees verder

Infographic: de arbeidsmarkt ggz over de komende 10 jaar

Hoe ziet de arbeidsmarkt in de ggz er de komende tien jaar uit? Hoe staat het er bijvoorbeeld voor met het personeelstekort, de arbeidsvraag en de in- en uitstroom in de ggz?

Publicatie
Lees verder

Actuele arbeidsmarktcijfers

AZW StatLine (databank voor arbeidsmarktcijfers van sector Zorg en Welzijn) geeft inzicht in de arbeidsmarktcijfers binnen de ggz.

Publicatie
Lees verder
Actuele arbeidsmarktcijfers