Direct naar content

Bereid je voor op loopbaangesprekken met Zorginspirator

ToolLoopbaan

De ggz verandert continue. Evenals de functies in de ggz. Hoe zien diverse functies in de ggz er in de toekomst uit en hoe kun je medewerkers daarop voorbereiden? Met de online tool Zorginspirator krijg je zicht in hoe de diverse functies in de toekomst worden vormgegeven en welke vaardigheden en competenties nodig zijn. Door dit inzichtelijk te hebben, kun je medewerkers helpen bij hun loopbaan en je zelf ook beter voorbereiden op loopbaangesprekken.

Zorginspirator geeft je een voorproefje van de toekomst. Op dit online platform vind je voor elke functie in de ggz namelijk een toekomstgerichte variant. Zoals de naam al suggereert, is het doel van Zorginspirator om medewerkers voor te bereiden op hun toekomst in de ggz. Jij kunt medewerkers hierbij helpen door hen te attenderen op Zorginspirator en samen naar hun functie in de toekomst te kijken.

Kijk naar de toekomst

Voor HR-professionals is Zorginspirator een waardevolle tool. Zo ondersteunt het je bij de voorbereiding en uitvoering van gesprekken met medewerkers over bijvoorbeeld hun loopbaan. Met behulp van de tool kun je samen met medewerkers zoeken naar passende opleidingen en bijscholingsmogelijkheden, maar je kunt ook inzicht bieden in wat zij belangrijk vinden binnen hun werkomgeving. Dit geeft je input om knelpunten en kansen aan te pakken tijdens gesprekken of adviesmomenten.

Breng een bezoekje aan Zorginspirator

Wil jij je voorbereiden op loopbaangesprekken met medewerkers? Breng een bezoekje aan Zorginspirator.

Stimuleer loopbaanbegeleiding met Sterk in je Werk

Stimuleer loopbaanbegeleiding van medewerkers met Sterk in je Werk.

ToolLoopbaanVitaliteit
Lees verder

Trek jong zorgtalent aan: laat met YouChooz de mogelijke ggz-beroepen zien

Welke beroepen zijn er mogelijk binnen de ggz en welke opleiding moet je volgen om een specifiek beroep te kunnen uitoefenen? Dit zijn vragen van veel toekomstige, jonge zorgtalenten

ToolLoopbaan
Lees verder

Informeer medewerkers over de mogelijkheden van het Balansbudget

De druk in de ggz is hoog. Er moet steeds meer werk verzet worden door minder mensen.

ToolLoopbaanVitaliteitWerkdruk
Lees verder
Balansbudget